Aloitusopas servulla pelaamista varten [LUKEKAA]

Siirry alas

Aloitusopas servulla pelaamista varten [LUKEKAA]

Viesti kirjoittaja NightShroud lähetetty Ma Marras 25, 2013 1:30 pm

Kaikille uusille kuin vanhoillekkin pelaajille opas servulla pelaamista varten. Täältä löydät kaiken pelimuotoja, V.I.P:tä, moderaattoreita jne. liittyvät asiat. HUOM: SERVERI ON VIELÄ BETA-VAIHEESSA!!! Serveri päivitetään 1.7.2 mahdollisimman nopeasti. Nykyinen versio on 1.6.4!

Serverin Perussäännöt:

1. Älä griefaa.
2. Älä spämmi.
3. Älä vingu.
4. Kunnioita toisia pelaajia.
5. Älä floodaa.
6. Älä rakenna lagittavia redstone-härveleitä.
7. Älä huijaa.
8. Älä rakenna hakaristejä tai vastaavia loukkaavia merkkejä.
9. Älä tee ansoja
10. Älä tee 1x1 torneja (1-5x1-5 tornit luetaan tähän.

Pelimuodot

Survival: Maailma, jossa saat ostaa tontteja villagesta (kerrotaan myöhemmin oppaassa), myydä ja ostaa tavaraa torilta tai serverin virallisesta kaupasta, rakentaa (melkein) mitä vain voit kuvitella ja minne vain.

PvP - Arena: Oletko taistelemisen ammattilainen? Tämä pelimuoto on kuin sinulle luotu. Taistele muita pelaajia vastaan eeppisellä areenalla ja tienaa rahaa survival maailmaan. Oletko valmis haasteseen?
(Kiinni toistaiseksi)

RPG: Oletko mielummin joku toinen kuin oikeasti olet? Haluatko olla ritari, alkemisti tai metsästäjä? Olet tullut oikeaan paikkaan. Nuclearzonen roolipeli maailma tarjoaa 4 eri rotua pelattavaksi ja monet kaupungit sekä kylät koettavaksi. (Kiinni toistaiseksi)

Paikat

Village (survival maailmassa): Paikka, jossa voit ostaa tontin omalle talollesi läheltä paikkoja kuten esimerkiksi: Tori, serverin kauppa, drop party ja survival maailman spawnin teleportti.

Tori (survival maailmassa): Täällä voit myydä turhia tavaroitasi pientä vuokraa vastaan ja ihan millä hinnalla haluat.

Serverin kauppa (survival maailmassa): Tänne voit myydä turhia tavaroitasi nopeasti ja kätevästi tiettyyn kiinteään hintaan. Tarjolla on myös todella paljon tavaroita kiintein hinnoin.

Drop Party: Tietyin väliajoin oleva "juhla" , jossa Adminit ja Moderaattorit antavat pelaajille ilmaiseksi pelin harvinaisimpia tavaroita. Kiinnostaako?

Spawn (oma maailmansa): Aloitusalue, josta on portaalit kaikkiin maailmoihin.

V.I.P Maailma/Alue: Kaikkien Adminien, Moderaattorien ja V.I.P:en maailma/alue, josta löytyy kaikkea kivaa (kiinni toistaiseksi)

Adminien/Moderaattoreiden "Palatsi": Adminien ja Moderaattoreiden levähdys- ja teekutsupaikka. Edes V.I.P:t (paitsi Diamond) eivät ole sallittuja astumaan tähän pyhäkköön.

Pelaajien komennot

Warpit: /warp kauppa
          /warp kaupunki

V.I.P

Perusinfo: Normaalia pelaajaa ylempi tasoisempi pelaaja, jolla on oikeus tiettyihin komentoihin ja paikkoihin. V.I.P mahdollisuuksia on Nuclearzonella 5 erilaista ja hintaista. (katso V.I.P osio)

Adminit ja Moderaattorit:

Adminit: Nuclearplayer60

Moderaattorit: Aamunkajo(NightShroud), Fogminer, Muikku ja Timmy108

Näiltä henkilöiltä voit kysyä apua niin servulla kuin foorumillakin.

Bannit ja rangaistukset:

Käyttämällä väärin V.I.P tai moderaattori oikeuksia, menetät kyseisen tittelin ja V.I.P:n maksajalle ei palauteta rahoja.

Kaikkia pelaajia koskevat serverin säännöt ja niitä rikkomalla, kyseiset henkilöt saavat ensimmäiseksi varoituksen ja sääntöjen rikkomisen jatkuessa bannit tietyksi ajaksi. Loppujen lopuksi, ehkä elinikäinen.


Se olisikin sitten siinä, lisäyksiä varmaankin tulee ajan mittaan. Toivottavasti jaksoit loppuun asti! Mukavia ja hauskoja hetkiä NuclearZone servulla lol! 

Toivottaa: Ylläpito
avatar
NightShroud
Moderator
Moderator

Viestien lukumäärä : 57
Join date : 08.11.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pohjois-Karjala

Näytä käyttäjän tiedot https://www.youtube.com/user/enixir

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa